blog-logo

Joaca de-a Mall-ul. AFI anunță ziua de inaugurare, dar încă nu are avizele de la Primărie

Joaca de-a Mall-ul. AFI anunță ziua de inaugurare, dar încă nu are avizele de la Primărie

Reprezentanții dezvoltatorului imobiliar care construiește AFI Palace Brașov au confirmat anunțul dat de bizbrasov privind ziua de 1 mai drept data inaugurării mall-ului din Centrul Civic al Brașovului.

Problema cea mai mare a dezvoltatorului este aceea că, nici la această oră, nu a primit aviz din partea Primăriei Brașov pentru modificările pe care dorește să le realizeze față de proiectul inițial, respectiv se intenționează reducerea substanțială a numărului de locuri de parcare ce vor fi amenajate.

„Cei de la AFI au depus documentația pentru autorizația de construire. În acest moment se analizează această documentație. Primăria Brașov nu va autoriza aceste modificări dacă presupun reducerea numărului de locuri de parcare, față de numărul celor aprobate prin autorizația inițială”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

AFI Brașov a depus dosarul la Agenția pentru Protecția Mediului, care a avut programate mai multe ședințe pentr analiza solicitării de modificare a acordului de mediu pentru acest proiect, însă reprezentanții dezvoltatorului imobiliar nu s-au prezentat, pentru că nu aveau toate avizele la dosar, ne-a precizat directorul Agenției pentru Protecția Mediului, Ciprian Băncilă.

Alte articole:   Primăria Săcele a scos la licitație construirea de locuințe sociale în fosta „Ambasadă Franceză”

În acest context, dacă Primăria nu își va da acordul, iar dezvoltatorul imobiliar nu revine asupra intenției de a micșora numărul locurilor de parcare, atunci mall-ul nu va primi avizul pentru punere în funcțiune…

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate