blog-logo

Fii agresivi cu propriile mame. Doi tineri din Brașov, evacuați cu ordin de protecție

Fii agresivi cu propriile mame. Doi tineri din Brașov, evacuați cu ordin de protecție

Doi tineri din județul Brașov sunt cercetați penal și au fost evacuați cu ordin de protecție după ce și-au amenințat sau chiar agresat mamele.

Primul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Brașov, s-a ales cu un ordin de protecţie, după ce şi-ar fi bătut mama, duminică, în jurul orelor 21.00.

Femeia, în vârstă de 50 de ani a cerut ajutorul polițiștilor care au emis ordin de protecție provizoriu față de el, valabil 5 zile și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţa în familie”.

Și polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au emis ordin de protecție provizoriu față de un tânăr, în vârstă de 21 ani din municipiul Făgăraș, județul Brașov.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 02 februarie 2020, în jurul orei 03.30, bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență pe mama sa și ar fi încercat să o agreseze fizic, în timp ce se aflau la domiciliul comun”, a explicat purtătorul de cuvânt al IJP Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Polițiștii au constatat faptul că există pericol iminent, astfel au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Alte articole:   Vaccinul anti-COVID-19 va fi gratuit și nu va fi condiționat sau obligatoriu

De asemenea, în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințarea”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate