blog-logo

Femeie amenințată și hărțuită de un bărbat din Brașov

Femeie amenințată și hărțuită de un bărbat din Brașov

Polițiști din cadrul Secției 3 din Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „amenințarea” și „hărțuirea”.

,,Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 23.12.2019- 01.02.2020, un bărbat, în vârstă de 30 ani din mun. Brașov, i-ar fi transmis mai multe mesaje text, cu conținut amenințător fostei sale concubine, ar fi contactat-o telefonic, în repetate rânduri și ar fi urmărit-o la domiciliu și la locul de muncă, provocându-i acesteia o stare de temere.


În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat. De asemenea, a fost dispusă obligația păstrării unei distanțe de 100 metri față de femeie, de domiciliul și de locul de muncă ale acesteia.


Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit I.P.J.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.