blog-logo

Lucrările de modernizare a rețelei electrice afectează traficul rutier pe două străzi din Brașov

Lucrările de modernizare a rețelei electrice afectează traficul rutier pe două străzi din Brașov

Circulația rutieră va fi afectată, începând de luni, pe o perioadă de 11 zile, pe două străzi din Brașov, din cauza lucrărilor de modernizare a rețelei de electricitate.

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud (SDEE), prin Sucursala Brașov, informează că, în perioada 3 – 14 februarie, se vor efectua lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție de medie tensiune, pe străzile Hans Eder și Alexandru Flechtenmacher din Brașov.

Lucrările se vor realiza în intervalul orar 08:00-17:00, accesul fiind restricționat prin blocarea unei benzi de circulație rutieră.

Această lucrare de modernizare a rețelei are ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în funcționarea rețelei, prin introducerea acesteia în subteran, precum și reducerea pierderilor. De asemenea, lucrarea va aduce multiple beneficii consumatorilor – îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Brașov. Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat pe parcursul lucrărilor atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zonele menționate și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri”, au transmis reprezentanții SDEE Transilvania Sud.

Alte articole:   Alte aproape 27.000 de doze de vaccin Pfizer/BioNTech ajung la Brașov

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.