blog-logo

Un an de la înființarea unității de arși din Brașov

Un an de la înființarea unității de arși din Brașov

Astăzi se împlinește exact un an de când am inaugurat Unitatea Funcțională de Arși din Brașov, „pornind-o” efectiv după doar două zile de la Ok-ul guvernamental.


Cu riscul să fiu considerat lipsit de modestie, mi-e imposibil să las uitării o asemenea realizare, atât timp cât, în 11 luni (din 1 februarie și până în 31 decembrie), în UFA au fost tratați 158 de pacienți cu arsuri care au însumat 2743 de zile de internare!

Un gând bun, de suflet, îmi permit să-l îndrept și spre doamna Sorina Pintea, care s-a dovedit, și până atunci, și după aceea (până chiar în ultimul moment al mandatului de Ministru al Sănătății), unul dintre cei mai mari și onești prieteni ai Brașovului medical, în special al spitalului public de stat. Nici nu e de mirare, dacă ne reamintim ce a fost și a rămas: un excelent manager de spital!

Alte articole:   Institutul Cantacuzino scoate pe piață Orostim-HV - supliment alimentar pentru imunitate

O deosebită apreciere merită și colectivul secției de chirurgie plastică (incluzându-i și pe colegii de la ATI și Blocul Operator), care și-au dăruit eforturile semenilor cuprinși de adânca suferință a arsurii.
Iar sponsorilor noștri din mediul privat și din cadrul societății civile, fără de care acest proiect nu ar fi existat, imensa noastră gratitudine!

La mulți ani, deci, tuturor!
Și multă sănătate!

Dr. Dan Grigorescu

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.