Înscrieri în limita locurilor disponibile la cursul de Inspector Resurse Umane

Înscrieri în limita locurilor disponibile la cursul de Inspector Resurse Umane

Doriți să aflați toate prevederile legislative care reglementeză activitatea unui inspector de resurse umane și să obțineți recunoaștere pe piața muncii?

V-ați propus să utilizați ca un expert aplicația REVISAL? Şcoala noastră organizează cursul de care aveți nevoie. Plecând de la noțiuni fundamentale de legislație actualizată la zi, Legea Pensiilor și Codul Muncii, trecând prin deprinderea practică a REVISAL, formatorii noștri vă vor ajuta prin modelele noi de documente folosite în cadrul departamentului de Resurse Umane să aprofundați această activitate esențială într-o organizație.

Cursul de Inspector/Referent Resurse Umane beneficiază de suportul unor specialiști de top în domeniu, fiind elaborat din perspectiva persoanelor care vor activa în cadrul departamentelor HR, fie în instituții publice, fie în societăți private.

Ocupã şi tu un loc în cadrul cursului Inspector Resurse Umane, curs acreditat, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi internaţional.

Cursul nostru are ca tematicã: Revisal – aplicaţia informatizatã de evidenţã a salariaţilor, Codul Muncii, Legea Dialogului Social, Legea Şomajului, Legea Pensiilor, toate acestea îmbinate cu sesiuni de practicã ce cuprind Contractul Individual de Muncã, Fişa Postului, Informare, întocmire Act adiţional şi diferite tipuri de decizii, precum şi modalitatea de calcul şi întocmire a statului de salarii; de asemenea toate acstea fiind punctate corect cu aplicaţii practice şi exemple concrete.

Alte articole:   Se întrerupe curentul electric pe o stradă din Codlea

Cursul de Inspector Resurse Umane, organizat în cadrul Profesional New Consult este recomandat pentru: condiţii moderne de studiu, materiale elaborate astfel încât sã transmitã complet informaţia, mijloace profesionale de prezentare a cursului. Toate acestea împreunã cu formatori dedicaţi ce doresc sã furnizeze informaţiile necesare pentru deprinderea abilitãţilor de Inspector HR, sunt dovada unui curs de succes pe piaţa din Braşov şi nu numai.

Pentru urmãtoarea sesiune a cursului de Inspector Resurse Umane, locurile sunt limitate ( înscrieri pâna in 28 Februarie ), iar dacã veţi dori sã îl parcurgeţi, nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0786.333.103 sau 0760.031.178 sau ne puteţi remite un email la adresa: cursuri.brasov@profesionalnewconsult.ro sau brasov@profesionalnewconsult.ro sau la sediul firmei din Strada Iuliu Maniu nr.47 etaj 4 , camera 402 – cladirea Cobco din Brasov (langa Spitalul Regina Maria ) .

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult in Brasov în perioada urmãtoare sunt:

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov