blog-logo

ÎN DIRECT Marian Rasaliu, prima ieșire în public de la lansarea candidaturii

ÎN DIRECT Marian Rasaliu, prima ieșire în public de la lansarea candidaturii

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Judeţean Brașov, Marian Rasaliu, președinte executiv al filialei județene, susține la aceast oră o conferință de presă la sediul partidului.

„Vreau să aducem în partid oameni de valoare, care să reprezinte cele mai importante domenii de activitate, iar aici mă refer la Sănătate, Economie, mediul de afaceri și la învățământ. Sunt interesat, atât eu cât și colegii mei, ca oameni care reprezintă aceste structuri să facă parte din PSD în viitorul apropiat. E nevoie de o revigorare a PSD, indiferent dacă e vorba de organziația județeană Brașov sau cea națională. Eu aceasta voi face în mandatul meu de președinte executiv”

Cumpărarea AFI de autorități era doar un exemplu

Alte articole:   Tânăr drogat la volan, în Râșnov

Referitor la declarația prin care autoritățile să cumpere AFI să facă spital regional, spune că declarația respectivă era cu titlul de exemplu: „Nu poți să construiești un proiect și să îi schimbi destinația, să faci în așa fel încât să treci din proprietate privată în cea publică, cum s-a înțeles. Eu am vrut doar să subliniez că poate era bine ă se cumpere terenul înainte de construcție, pentru că e nevoie de un spital mai mult decât un complex comercial. Am vrut să atrag atenția că proiectele mari de investiții in judetul Brasov nu sunt foarte multe, Îmi doresc ca in judetul Brasov să existe un spital de ultima generatie, care să adune sub acelasi acoperis toate specialitatile, iar pacientii sa fie tratati la nivelul anului 2020”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.