5 lucruri pe care femeile le consideră atractive în stilul bărbaților

Bărbații vor să fie mereu admirați de femei, însă pentru a se bucura de atenția pe care și-o doresc, aceștia trebuie să facă anumite schimbări în garderobă, pentru a-și impresiona partenerele.

Femeile sunt mereu atente la toate detaliile și analizează totul până la cel mai mic amănunt, mai ales când vine vorba de alegerea unui partener, așa că bărbații trebuie să depună câteva eforturi în privința stilului vestimentar. În plus, studiile au arătat că percepția femeilor despre un bărbat poate fi schimbată de anumiți factori, așa că iată care sunt aceștia:

Ochelarii de soare oferă un aer plin de mister

Mai multe studii au dovedit că femeile sunt mult mai atrase de bărbații care poartă ochelari de soare. Iar acest efect se datorează mai multor factori. În primul rând, ochelarii de soare fac chipul să pară simetric, iar acest lucru este un detaliu important în stabilirea standardelor de frumusețe. De asemenea, ochelarii de soare creează o aură de mister și o atitudine aparte în cazul anumitor persoane, stârnind astfel curiozitatea femeilor. Un studiu din 2012 a dovedit că 50% dintre femei preferă bărbații care poartă ochelari de soare, deoarece consideră că acest accesoriu îi face să pară mai puternici și mai atrăgători.

Ceasul, un accesoriu cheie pentru ținuta unui bărbat

Femeile obișnuiesc să acorde mereu atenție detaliilor și în special accesoriilor care completează armonios ținuta unui bărbat. Așa că ceasul joacă un rol important în această situație. Chiar dacă acum majoritatea bărbaților își folosesc smartphone-ul, pentru a vedea ora exactă, ei pot păstra în continuare și un ceas la încheietura mâinii, care cu siguranță va atrage atenția oricărei femei. Cele mai potrivite modele de ceasuri sunt cele cu design clasic, minimalist, care pot fi purtate cu mai multe obiecte vestimentare.

Pantofii bine aleși atrag mereu atenția femeilor

Se spune că pantofii sunt fereastra către sufletul unui om. Așa că pantofii pot spune multe despre stilul unui bărbat, iar femeile sunt mereu atente la astfel de detalii. Spre exemplu, bărbații care poartă mocasini sunt persoane versatile, care pun accentul pe confort. În schimb, bărbații care preferă pantofii clasici, scumpi și lustruiți, sunt destul de pretențioși și sunt tot timpul bine îmbrăcați. De asemenea, bărbații care poartă adidași au o înclinație către sport și către muzica bună și au simțul umorului dezvoltat. Un bărbat ar trebui să aibă mai multe perechi de pantofi, pentru orice ocazie, iar acum poți profita de prețurile avantajoase la adidașii pentru bărbați de pe Originals.ro.

Costumele bine croite

Orice bărbat ar trebui să aibă în garderoba sa măcar un costum elegant, pe care să îl poată purta la întâlniri de afaceri sau la evenimente importante. Totuși, un costum bine croit poate fi purtat și la o primă întâlnire, deoarece femeile apreciază astfel de eforturi vestimentare. Chiar dacă un costum nu este întotdeauna confortabil, el oferă un plus de masculinitate, iar femeile sunt atrase de acest lucru. Totuși, orice bărbat poate purta un costum, însă un bărbat care are o anumită atitudine și încredere de sine se va diferenția de cei din jur și va atrage atenția unei persoane de sex opus.

Un parfum hipnotizant

Parfumul este întotdeauna un factor important care le poate influența pe femei în alegerea unui potențial partener. Anumite studii au dovedit că femeile au simțurile olfactive mult mai dezvoltate și că sunt atrase mult mai ușor de parfumul unui bărbat, decât de aspectul său fizic. Un bărbat trebuie să-şi asume, în timp, un parfum-semnătură, acea esenţă care să-i definească în totalitate personalitatea şi care să întoarcă privirile.

Așadar, acestea sunt o parte dintre detaliile pe care orice femeie le apreciază la stilul unui bărbat. Însă pe lângă accesorii, o atitudine încrezătoare îi poate aduce succesul unui bărbat în orice situație!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.