blog-logo

10 cazuri active ACUM de pestă porcină africană la Brașov. Prefectura are treabă cu cercetătorii britanici

10 cazuri active ACUM de pestă porcină africană la Brașov. Prefectura are treabă cu cercetătorii britanici

La nivel național, autoritățile centrale sunt îngrijorate și informează opinia publică despre situația focarelor active de Pestă Porcină Africană (PPA).

La Brașov, sunt 10 focare active de PPS, dar Instituția Prefectului are alte preocupări și anunță populația că „cercetătorii britanici anunță că muzica la maxim te ajută să îți faci prieteni noi”

La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 267 de localităţi din 26 de judeţe, cu un număr de 619 focare (dintre care 7 focare în exploataţii comerciale şi 2 focare în exploataţii de tip A). În alte 10 judeţe au fost diagnosticate doar cazuri la mistreţi. De la prima semnalare a prezenţei virusului PPA în România, pe data de 31 iulie 2017, şi până în prezent, au fost eliminaţi 577.071 de porci afectaţi de boală şi au fost diagnosticate 2.765 de cazuri la mistreţi.

Alte articole:   Risc de gradul 4 de avalanşe în Munţii Făgăraş

În total au fost stinse 2.347 de focare, dintre care unul în județul Brașov. La această oră, în judeţul Braşov există un focar în gospodăria populaţiei şi 9 cazuri la mistreţi.

Având în vedere comunicarea insituțională a Instituției Prefectului Județului Brașov, recomandăm ca eventualele informații suplimentare să le insereze la comentarii pe site-urile de socializare unde sunt postate articolele pe această temă (Facebook, twitter, linkedin).

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate