blog-logo

Ambasadorul Elveției, la Zilele Colegiului de Informatică „Grigore Moisil”

Ambasadorul Elveției, la Zilele Colegiului de Informatică „Grigore Moisil”

La invitația viceprimarului Costel Mihai, ambasadorul Confederației Elvețiene la București, Arthur Mattli, va participa la Ziua Colegiului de Informatică „Grigore Moisil“

Viceprimarul municipiului Brașov, Costel Mihai, i-a transmis azi Ambasadorului Confederației Elvețiene la București, Excelenței Sale, dl. Arthur Mattli, invitația de a participa la Ziua Colegiului de Informatică „Grigore Moisil“, unitate de învățământ a cărei modernizare și eficientizare energetică a fost susținută financiar din fonduri elvețiene, în ultimul an. Ziua Colegiului de Informatică „Grigore Moisil“  va fi sărbătorită la data de 31 ianuarie 2019, în prezența elevilor, a profesorilor și a oficialităților locale din administrație și din învățământ.  

„Excelența Sa, domnul ambasador Arthur Mattli, și-a arătat dorința, încă de anul trecut, de a vizita Colegiul de Informatică Grigore Moisil, atunci când toate lucrările vor fi finalizate, iar Ziua școlii este ocazia perfectă. Domnia sa a mai venit la Brașov, însă a văzut clădirile doar în șantier. Noua față a colegiului se datorează, în mare parte, sprijinului pe care l-am primit din partea partenerilor noștri elvețieni, care în ciuda dificultăților pe care le-am avut cu constructorii ce nu și-au respectat termenele stabilite, ne-au sprjinit și s-au arătat deschiși să ne susțină proiectul, până la finalul contractului. Am avut un parteneriat corect, de bună credință în ambele sensuri, ceea ce ne-a ajutat să ducem investiția la capăt, iar acum este momentul să ne bucurăm împreună de aceast lucru. Excelența Sa, domnul Arthur Mattli, a devenit deja un prieten al Brașovului și sunt convins că pe viitor ne va sprijini și cu alte proiecte finanțate din fonduri elvețiene, așa cum a făcut-o, în acest ciclu bugetar, cu cele de eficientizare energetică de la Colegiul de Informatică, Școala gimnazială nr. 4 și de la SPLT“, a declarat viceprimarul Brașovului, Costel Mihai.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Moș Martin, divinitate preistorică, este venerat ca o zeitate în satele de munte din România

Leave a Reply

Your email address will not be published.