blog-logo

Polițiștii au depistat în trafic mai mulți soferi băuți

Polițiștii au depistat în trafic mai mulți soferi băuți

Polițiști din Biroului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 27 ani, care conducea un autoturism pe strada M. Kogălniceanu din Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

,,La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.48 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”,instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în
cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.


În fapt, la data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 02.10, cadrele de poliție au
depistat în trafic, un bărbat care conducea un autovehicul pe raza localității Teliu, Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.79 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub
coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate