blog-logo

Kadas a demisionat din funcţia de preşedinte CA la Spitalul de Neuropsihiatrie

Kadas a demisionat din funcţia de preşedinte CA la Spitalul de Neuropsihiatrie

Urmare a hotărârilor instanțelor din dosarul nr. 858/62/2019, cu referire la concursul organizat pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie din Brașov, mai exact la contestarea procedurii de concurs, Kadas-Iluna Andrei-Marius a anunţat că a luat decizia de a demisiona din funcțiile de membru și președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie din Brașov.

„Practic, acțiunile deschise în instanță au amânat organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie, fapt pe care mi-l asum în totalitate. În continuare, în vederea organizării concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie din Brașov, am convingerea că, în plenul Consiliului Județean, va fi desemnat un nou Consiliu de Administrație care să includă alături de ceilalți profesioniști și juriști. Le urez succes tuturor și le dau asigurări pacienților și aparținătorilor că, din luna aprilie a anului trecut, echipa Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie din Brașov și cea a Consiliului Județean, prin acțiunile lor, au obținut rezultate foarte bune în ceea ce numesc acum, pe scurt, o nouă imagine a Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie din Brașov”, a declarat Kadas.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   COVID-19. Rată de infectare de 9,81 la mie în municipiul Braşov! Incidență de aproape 12/mie la Sânpetru!
  1. Veste buna, salutata in spital. Problema este cand pleaca si protejata domnului Kadas, directoarea economica Croitoru??? Mai infuleca ceva din banii spitalului si dupa aceea pleaca ? Se vorbeste ca au cumparat un aparat rmn la spital si sau certat de la banii care au venit….retur. Poate se trezeste DNA in sfarsit!

    Reply
  2. Postul de televiziune Brasovtv vorbesc oamenii ca s-a mutat undeva langa sectia de psihiatrie de pe strada Eminescu. Se spune ca acesta apartine fratelui directoarei economice Croitoru. Spatiul in care acesta functioneaza la fel lumea vorbeste ca a fost renovat din banii spitalului si ca au fost si ceva probleme din aceasta cauza. Lumea vorbeste!!!

    Reply
  3. Ma scuzi pe mine Marius nu cumva esti tu cel cu procesul pe rol de la Vulcan ? Te gasesti tu sa comentezi cel care a topit banuti frumosi de la bolnavi ?Mie unul mi-ar fi rusine sa deschid gura in locul tau !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.