blog-logo

Elevi din Brașov, participanți la un proiect educațional desfășurat de Soroptimist International

Elevi din Brașov, participanți  la un proiect educațional desfășurat de Soroptimist International

Mai mulți elevi din Brașov participă, luni şi marţi, la un proiect educaţional lansat de Soroptimist International Braşov.

Acesta are ca scop conştientizarea importanţei apei şi a importantei bogăţii naturale pe care o reprezintă Dunărea şi afluentul acesteia, Oltul, scrie agerpres.

,,Lansăm, astăzi (luni-n.r.) un proiect educaţional, împreună cu Soroptimist Braşov, partener tradiţional al şcolii noastre. Este un proiect care se referă la mediu, dar şi la cultură, istorie şi la care participă copii din ciclul gimnazial şi de liceu. Activităţile, diverse, (…) se referă la râul Olt, un afluent al Dunării, importantă arteră în Europa şi facem această legătură datorită importanţei pe care Dunărea o are pentru ţara noastră şi pentru Europa şi poate este prea puţin pusă în valoare această bogăţie”, a declarat directorul Colegiului Naţional „Johannes Honterus”, potrivit agerpres.

Coordonatorul proiectului din partea Soroptimist Braşov, Rodica Măciucă, a precizat că, marţi, 12 elevi, de la Colegiul Naţional „Johannes Honterus” şi de la Şcoala Gimnazială din localitatea Hărman, vor participa la o activitate intitulată „Ipostazele apei în literatură – scriitori de ieri şi de azi”, la care invitat special este scriitorul Adrian Lesenciuc.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate