blog-logo

UPDATE Crimă pe strada Ioan Huniade. O bătrână a fost înjunghiată și lovită cu obiecte contondente

UPDATE Crimă pe strada Ioan  Huniade. O bătrână a fost înjunghiată și lovită cu obiecte contondente

Strada Ioan Huniade este blocată la ambele capete, la fața locului fiind Poliția criminalistică. Potrivit martorilor, se pare că este vorba despre o crimă. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului.

Din informații neoficiale, se pare că este vorba despre o femeie de 87 ani, care a decedat in conditii suspecte, existând urme de agresiune. Surse judiciare ne-au dezvăluit că victima a fost omorâtă cu mai multe lovituri de cuțit și a fost bătută cu obiecte contondente.

La fața locului a intervenit și un echipaj de la Ambulanță, solicitat de IPJ. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic și au constatat decesul.

„Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, pe str. Ioan Huniade din municipiul Brașov, o persoană de sex masculin se manifestă violent și ar distruge mai multe componente ale unui imobil și ale curții aferente acestuia. Echipajul de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Brașov, care s-a deplasat la fața locului a reușit depistarea și identificarea persoanei în cauză. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat în interiorul unui imobil, aflat în proximitatea celui unde a fost depistat bărbatul în cauză, o persoană de sex feminin, care nu prezenta semne vitale. Polițiștii, împreună cu procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Medic pediatru, despre infectarea cu tulpina Delta la copii. La ce simptome trebuie să fie atenți părinții

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov