blog-logo

Un șofer a sărit din mașina pe care o conducea după ce a fost urmărit de polițiști

Un șofer a sărit din  mașina pe care o conducea după ce a fost urmărit de polițiști

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 20 ani.

În fapt, la data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 20.30, cadrele de poliție au efectuat semnal regulamentar de oprire unui bărbat, care conducea un autoturism pe DJ 112A, pe raza localității Colonia Bod, județul Brașov.
Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor și nici la somațiile transmise de către aceștia prin portavoce, s-a procedat la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune.


Pe str. Fermei, șoferul a sărit din autoturismul aflat în mișcare și a fugit către pârâul Bârsa, pe care l-a traversat pe podul pietonal, în timp ce autoturismul a continuat să ruleze către albia râului, căzând ulterior într-un debleu a cărui diferență de nivel era de aproximativ 3 metri.
Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 20 ani, din localitatea Bod, județul Brașov.
Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere.
La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.


În baza probatoriului administrat, tânărul în cauză a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate