Adrian Veștea, prima înfrângere în Consiliul Județean. Subiectul: salariazarea funcționarilor

Adrian Veștea, prima înfrângere în Consiliul Județean. Subiectul: salariazarea funcționarilor

Președintele Consiliului Județean și al PNL Brașov, Adrian Veștea, a suferit prima înfrângere la vot în acest mandat. Proiectul de hotărâre referitor la salarizarea personalului Consiliului Județean a picat la vot, grupul de consilieri PSD blocând această inițiativă, pe motiv că prevederile legale în vigoare obligă la majorări salariale, blocate de liberali.

Liderul liberalilor brașoveni spune că nivelul salariilor de acum este suficient, iar 2020 este un vârf al investițiilor, pentru aeroport, drumuri județene și instituții medicale.

Veștea a precizat că poriectul de hotărâre va fu resupus la vor în următoarea ședință de plen, după ce va fi validat un nou consilier PNL, în locul lui Mihail Veștea, care a plecat secretar de stat la Minsigterul Dezvoltării.

De cealaltă parte, Adrian Iatan, lider de grup al consilierilor județeni PSD, spune că nu există nicio scuză pentru blocarea majorărilor salariale, în contextul în care bani sunt, excedentul bugetar al Consiliului Județen Brașov fiind de circa 40 de milioane de euro anul trecut.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.