blog-logo

R.A.T. BV oferă patru invitații duble la un spectacol ce va avea loc la Teatrul ,,Sică Alexandrescu”

R.A.T. BV oferă patru invitații duble la un spectacol ce va avea loc la Teatrul ,,Sică Alexandrescu”

RATBV S.A. va oferi, joi, 23 ianuarie 2020, în mod gratuit patru invitații duble la un spectacol ce va avea loc pe scena Teatrului ”Sică Alexandrescu”. Cele patru invitații pentru câte două persoane la spectacolul ”Moartea accidentală a unui anarhist”, ce va avea loc duminică, 26 ianuarie de la orele 19.00, vor fi oferite primelor patru persoane care joi, în intervalul orar 07.00 – 15.00, vor achiziționa un abonament lunar sau anual de transport RATBV S.A. de la punctul de vânzare situat în stația ”Primărie”.

 Ca şi în alte ocazii similare, clienţii RATBV S.A. care vor intra în posesia unuia dintre cele patru pachete de câte două bilete de intrare gratuite îşi pot achiziţiona orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg de 85 sau, respectiv, 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenţi ori donatorii de sânge.

 RATBV S.A. aduce la cunoștința călătorilor faptul că în cursul zilei de vineri, 24 ianuarie 2020, își adaptează orarele de transport corespunzător unei zile libere, astfel că autobuzele și troleibuzele vor circula potrivit graficelor valabile în zilele de sâmbătă, potrivit reprezentanților R.A.T.BV.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.