blog-logo

Mohaci (Pro România): Susanu este în atenția noastră pentru Primăria Brașov

Mohaci (Pro România): Susanu este în atenția noastră pentru Primăria Brașov

Președintele filialei județene a Pro România, deputatul Mihai Mohaci, și cel al organizației municipale, Liviu Lupu, susțin la această oră o conferință de presă. Mohaci a anunțat că Pro România dorește un scor de 15% la alegerile locale.

Deputatul Mihai Mohaci a declarat că șeful de la Protecția Consumatorului, Sorin Susanu, „este în atenția noastră, într-adevăr, pentru candidatura la Primăria Brașov”. El a mai menționat că Pro România susține alegerea primarilor din două tururi de scrutin, precum și alegerea președintelui Consiliului Județean din rândul consilierilor județeni și nu ales uninominal.

În altă ordine de idei, Mohaci a ținut să precizeze că „nu vom face alianță cu oamenii lui Dragnea și Dăncilă, vom sta departe de virusul portocaliu care văd că încă bântuie în PSD și PNL. Vom sta departe și de genul de oameni toxici care timp de patru oameni au făcut un blat urât cu Primăria Brașov”

Liviu Lupu a precizat că organizația municipală are trei direcții pe care acționează. Una finalizată, constituirea organizațiilor de bază la nivelul municipiului. „Când am venit ,erau 100 de adeziuni, dar jumătate dintre persoane au răspuns solicitărilor organizației, iar acum sunt peste 600 de membri. La sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie, vrem să organizăm alegeri interne, astfel încât să statuăm conducerea organziației municpale, care să își asume alegerile locale și parlamentare care vor urma în acest an. A treia direcție vizează organizarea alegerilor locale, pentru a ne selecta candidații și să venim cu candidați tineri, profesioniști, majoritatea care nu au mai făcut politică, dar și colegi care au experiență în politică. Toți candidații pe care îi vom nominaliza sunt membri de partid, care muncesc zi de zi pentru Pro România”

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Dacă tot e zi electorală, bancuri cu politicieni...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate