Femeie bătută de soț, la Brașov

Femeie bătută de soț, la Brașov

Polițiști din cadrul Secției 2 Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 57 ani din municipiul Brașov.

,,Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 21 ianuarie 2020, în jurul orei 17.00, în timp ce se aflau la domiciliul comun, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 39 ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, prin care bărbatului i s-a interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de persoana vătămată, membrii familiei și de domiciliul acesteia. De asemenea, a fost dispusă evacuarea temporară a acestuia din locuință situată în municipiul Brașov și interdicția de a avea orice contact cu soția sa.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.