Bilanț ISU Brașov: Numărul accidentelor rutiere a crescut cu 60%

Bilanț ISU Brașov: Numărul accidentelor rutiere a crescut cu 60%

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, numărul evenimentelor și intervențiilor au crescut drastic, în primele două săptămânii ale acestei luni, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2019.

Între 1 – 15 ianuarie 2020, forţele de intervenţie din cadrul ISU Brașov au fost solicitate la 624 de evenimente și la 589 de intervenții.

Numărul acestora este mult mai mare comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, când s-au înregistrat 558 de evenimente și 528 de intervenții.

Și numărul intervențiilor SMURD a crescut, în primele două săptămâni din acest an, față de aceeași perioadă a anului trecut, de la 472 la 510.  Dintre acestea 410 au fost pentru asistență medicală.

Alte articole:   Iohannis își cere scuze după ce a facut o eroare în formula de calcul pentru cele 3 scenarii luate în calcul pentru școli

De asemenea, pompierii profesioniști (ajutați de serviciilor voluntare pentru situații de urgență) au participat la la 79 de evenimente, cu 23 mai mult faţă de 2019.

Îngrijorător este faptul că numărul accidentelor rutiere a crescut alarmant. În perioada mai sus menționată, au fost înregistrate la 40 de accidente, iar anul trecut, în aceeași perioadă, au fost 25, ceea ce reprezintă o creștere de 60 de procente.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate