blog-logo

Contre între Cuc și Orban, pe tema autostrăzii Cormanic – Brașov. „Chiar ne luaţi, pe toţi, de fraieri. Să vă fie ruşine!”

Contre între Cuc și Orban, pe tema autostrăzii Cormanic – Brașov. „Chiar ne luaţi, pe toţi, de fraieri. Să vă fie ruşine!”

Răzvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, se arată revoltat de declaraţia premierului Orban cu privire la posibilitatea de a se finaliza autostrada Comarnic-Braşov în cinci ani, cu condiţia ca liberalii să rămână la guvernare. Fostul ministru precizează că un asemenea termen se putea avansa dacă se semna contractul cu consorţiul turco-chinez.

Într-un interviu acordat publicației HotNews.ro , premierul Orban a declarat că autostrada Comarnic-Brașov va fi realizată în cinci ani dacă liberalii rămân la guvernare.

„Până la finalul lunii ianuarie vom lua o decizie. Cred că trebuie făcută pe finanțare din buget, nu pe PPP. Trebuie revizuit de urgență studiul de fezabilitate și pornită licitația și finanțată din buget. Asta e soluția mea, care e cea mai simplă. Sunt cei mai mari indici de trafic pe DN1. Dacă mă întrebaţi pe mine care este punctul meu de vedere eu cred că nu are rost să ne complicăm într-un PPP, acolo trebuie să-l facem pe buget. Trebuie revizuit de urgenţă studiul de fezabilitate, că studiul de fezabilitate e un pic mai vechi, revizuirea nu înseamnă, după părerea mea, schimbarea soluţiei tehnice, ceea ce înseamnă o durată mai scurtă de revizuire a studiului de fezabilitate şi să dăm drumul la licitaţie şi să finanţăm din buget. Asta este decizia mea, care e cea mai simplă, controlezi cel mai bine toţi paşii procedurali”, a declarat premierul.

Alte articole:   Ludovic Orban: PNL va avea 23 de prefecți, USR-PLUS – 14, iar UDMR – 5.

„Domnule Orban: «Vrabia mălai visează», dacă tot ne vorbiți de autostrada Comarnic-Brașov

„Domnule prim-ministru chiar ne luați, pe toți, de fraieri !!!! Premierul țării mele ne spune că dacă rămâne la guvernare (doar dacă rămâne, altfel nu) autostrada Comarnic-Brașov ( de fapt Ploiești -Brasov) va fi gata in 5 ani!
Să vă fie rusine!!! Contractul pentru această autostradă, cu consorțiul chinezo-turc, putea fi semnat și atunci da, se putea avansa un astfel de termen!!!! Nu-i problemă, poate nu stați atât de mult la Palatul Victoria, dar atât cât stați poate veniți și cu soluții concrete pentru acest obiectiv dorit atât de mult, de toți românii. Domnule Orban, dacă nu aveți soluții, găsiți-vă alte subiecte. Vă recomand eu unul: cel creat de domnul Cîțu, de la finanțe, cel cu recesiunea economică. Poate doar așa ar mai fi șanse minime să vă creadă cineva, dar nu mai sunt sigur nici de faptul că vă mai crede cineva, nici măcar cei mai infocați simpatizanți. Ați blocat tot ce se putea, în toate domeniile. De infrastructură nici nu mai vorbesc, dar aveți, totuși, tupeul să mai avansați și termene. Prin tot ceea ce faceți vă răzbunați pe români, nu pe PSD! Nu doar PSD merge pe autostrăzi sau căi ferate. Pe infrastructură merg românii și, știți și dvs (sau nu?), că infrastructura e unul din motoarele economiei. Câți ani vreți să stați la guvernare să ne dați, măcar, soluții cu privire la acest obiectiv? Că de construit am înțeles, vă trebuie 5 ani”,
a scris Răzvan Cuc pe pagina sa de Facebook.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate