Un tânăr băut s-a izbit de un zid cu mopedul

Un tânăr băut s-a izbit de un zid cu mopedul

În localitatea Budila, județul Brașov a avut loc un accident de circulație în următoarele circumstanțe, un tânăr în vârstă de 20 ani care conducea un moped, care nu avea montată plăcuța cu numărul de înmatriculare sau înregistrare, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit podețul din beton de pe marginea părții carosabile.

În urma impactului, conducătorul mopedului a fost proiectat în afara părții
carosabile.


Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu are permis de conducere, iar mopedul nu este înmatriculat/înregistrat.
La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.58 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de
”vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de
conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit I.P.J.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Femeie rănită de o mașină la Ghimbav
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.