Reprezentanţii oraşelor Braşov, Iaşi şi Bucureşti, aşteptaţi, astăzi, la discuţii de ministrul Mediului din cauza poluării

Reprezentanţii oraşelor Braşov, Iaşi şi Bucureşti, aşteptaţi, astăzi, la discuţii de ministrul Mediului din cauza poluării

Poluarea aerului din Braşov, Iaşi și Bucureşti, va fi tema unei întâlniri pe care ministrul mediului, Costel Alexe, o va avea, astăzi, cu primarii celor trei oraşe din cauza cărora România riscă sancţiuni de la Comisia Europeană.

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a convocat luni, 20 ianuarie, reprezentanţii celor trei municipii care au probleme privind calitatea aerului şi se află sub monitorizarea Comisiei Europene sau chiar în aşteptarea unui verdict de la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene.

Ședința va începe la ora 9.00 când este programată declaraţia ministrului Costel Alexe privind desfăşurarea întâlnirii cu reprezentanţii Municipiilor Braşov, Iaşi şi Bucureşti.

Concluziile discuţiilor cu reprezentanţii municipiilor Braşov, Iaşi şi Bucureşti vor fi făcute publice, în jurul orei 15:00, de către ministrul Mediului.

Potrivit unui studiu realizat de Air Visual, Brașovul, este al treilea cel mai poluat oraş din România, după Iași și Cluj, iar pe locul al patrulea din acest punct de vedere este Bucureștiul.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Sibianul, urmărit în trafic de Poliție, din Brașov până în Sinaia, a fost arestat (Video)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.