În ce situatii poate fi de folos un reportofon

În ce situatii poate fi de folos un reportofon

Reportofoanele sunt dispozitive de inregistrare audio, care permit apoi redarea unui sunet la un nivel de calitate foarte bun. Ele pot avea forme clasice sau mai deosebite, pot fi usor de observat sau foarte discrete, in functie de ce anume ai nevoie, de scopul pentru care doresti sa le utilizezi.

In eventualitatea in care iti surade ideea de a achizitiona si tu un astfel de device, iata cand anume ar putea fi el foarte util:

  • Cand doresti sa inregistrezi interviuri

Acest gadget e de mare folos mai ales persoanelor care lucreaza in presa si televiziune, deoarece permite inregistrarea interviurilor si a informatiilor importante pe care doresti sa le pastrezi. Ai la dispozitie un spatiu generos de salvare a fisierelor, iar calitatea va fi una foarte buna. In plus, daca alegi un model performant iti va fi foarte simplu sa descarci inregistrarile facute pentru a le folosi apoi la ceea ce ai nevoie.

  • Cand intentionezi sa spionezi pe cineva

Multe reportortofoane sunt realizate si in scopul de a ajuta la spionaj. Mare atentie, deoarece o astfel de practica este ilegala, daca folosesti apoi fisierele pentru santaj sau pentru a le face publice fara acordul persoanei in cauza, daca ele nu reprezinta o informatie de interes national.

Reportofoanele pentru spionaj au tot felul de forme interesante, pentru a trece neobservate atunci cand e nevoie de ele – pix, stick, breloc, ceas etc. Sunt gandite in asa fel incat sa nu atraga atentia, dar trebuie incarcate la timp pentru a surprinde ceea ce te intereseaza. Pot avea tot felul de functii utile, precum “activare vocala”, ceea ce inseamna ca pornesc inregistrarea doar cand se vorbeste, nu si atunci cand e perfect liniste.

  • Cand vrei sa inregistrezi cursurile de la facultate
Alte articole:   Sibianul, urmărit în trafic de Poliție, din Brașov până în Sinaia, a fost arestat (Video)

Daca ti-e mai usor ca in sesiune sa inveti ascultand cum cineva iti vorbeste, daca ai profesori care predau intr-un mod care-ti starneste interesul si vrei sa-i reasculti, poti folosi pentru asta un reportofon, atata timp cat fisierele salvate sunt utilizate doar in scop personal. Astfel, poti reasculta prelegerile care te intereseaza sau care sunt necesare la examene si te poti asigura de faptul ca nu ai ratat nimic important.

Mai poti folosi un reportofon si cand nu poti ajunge la anumite cursuri, rugand o persoana de incredere sa te ajute cu inregistrarea.

  • Cand vrei sa iei notite

Daca sunt anumite situatii in care doresti sa iti iei diverse notite, dar nu ai pe ce sa scrii sau e mai incomod, atunci un reportofon bun ti-ar putea veni in ajutor. Il poti folosi in expeditiile pe care le faci, in culegerea informatiilor pentru tot felul de proiecte, pentru a te organiza mai bine in fiecare zi si asa mai departe. Sunt o multime de situatii in care un astfel de gadget ar putea fi util.

Alege-ti cu grija reportofonul si asigura-te de faptul ca are forma potrivita pentru ce ai tu nevoie, o memorie suficient de mare pentru a inregistra cat mai mult, o capacitate a bateriei generoasa, pentru a nu fi necesar sa-l incarci sau sa-i schimbi bateria prea des si un pret accesibil pentru bugetul de care dispui.

Alte articole:   87 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în România
Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.