blog-logo

Agențiile de turism au început să pună în vânzare pachetele de Paște și de 1 Mai

Agențiile de turism au început să pună în vânzare pachetele de Paște și de 1 Mai

Agențiile de turism din țară au pus în vânzare pachetele de Paște, de 1 Mai și vară 2020.

Potrivit președintelui Federației Asociaților de Promovare Turistică din România, Corina Martin, persoanele care fac rezervări în ianuarie și februarie pot beneficia de disconturi de până 30%

,,Tichetele de vacanta ii trimit pe romani in destinatiile romanesti, ceea ce determina cresterea cererii pentru statiunile turistice si orasele din Romania. Se vand, deci, foarte bine, pachetele de Paste in Bucovina, Maramures, Transilvania, Gorj si Banat, dar si in Delta Dunarii si pe Litoralul romanesc. Agentiile de turism au, pentru vanzari efectuate in ianuarie si inceput de februarie, discounturi de 10-20% pentru pachetele de Paste si chiar si de 30% pentru 1 Mai si Vara 2020 pe Litoral, mai ales. In plus, numai daca va duceti tichetele de vacanta la o agentie de turism, puteti include in pachetul turistic nu doar cazare, ci si masa, servicii de spa si tratament, excursii si tururi locale in destinatie, intrarea la muzee, castele si obiective turistice sau bilete de acces la festivaluri si evenimente.

In destinatiile de agroturism, pachetele de Paste includ traditii si mese imbelsugate, in hoteluri si pensiuni care asigura servicii pentru toate bugetele si preferintele.

Litoralul romanesc si Delta Dunarii vor fi o alternativa excelenta pentru turistii care, altadata, preferau Bulgaria, de exemplu. Pachetele de Paste pe Litoralul romanesc au valori intre 300 si 600 ron/persoana, pentru sejururi de 3 sau 4 nopti, in hoteluri de 3 si 4 stele si includ, adesea, transferul la Slujba de „Lumina de la malul marii”, un tur la Manastirile din nordul sau din sudul Dobrogei si chiar si o plimbare cu o gondola venetiana, in Portul Tomis, pe langa serviciile de cazare si masa, a scris Corina Martin pe pagina de Facebook FAPT.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate