blog-logo

FOTO Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, despre vizita de la Brașov

FOTO Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, despre vizita de la Brașov

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a fost, sâmbătă, la Brașov. Aceasta a avut o întâlnire cu reprezentanții autorităților locale și județene.

,,Cheia schimbărilor pe care le fac în administrație cu scopul asumat de a schimba lucrurile în bine: intru în dialog cu cei pentru care lucrăm, cu beneficiarii serviciilor pe care instituțiile din coordonarea MMPS le oferă. Prima măsură după schimbarea conducerii ANOFM: am mers să ascultăm nevoile angajatorilor. Am ales Brașov. Vom continua cu alte zone din țară. Săptămâna viitoare am cerut o întâlnire cu cei înscriși în evidențele de șomaj dintr-un județ din România. În scurtă vreme – reorganizăm această instituție, ANOFM devenită plătitoare de subvenții.

Am purtat o discuție foarte aplicatâ astăzi cu antreprenorii din Brașov și împrejurimi despre zilieri, contractele part-time, noi forme de muncă, atitudinea inspectorilor veniți în control, colaborarea dintre companiile brașovene și liceele profesionale, măsuri active de atragere a muncitorilor români care lucrează astăzi în străinătate, simplificare în SSM. Foarte util dialogul, le mulțumesc celor prezenți! Mă gândesc ca la începutul lunii februarie toți directorii AJOFM să intre intr-un program intensiv de instruire/perfecționare în tehnici de recrutare adaptate pieței. De exemplu mă gândesc să facă practică pe durata unei săptămâni la firme de recrutare performante.

Mi-au fost alături astăzi colegii mei, Președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, Primarul Municipiului Brașov, George Scripcaru, Președintele Organizației Oamenilor de Afaceri Liberali, Sebi Buși, Președintele ANOFM, Victor Picu, Consilierul Local Sebastian Rusu, pentru că suntem o echipă conștientă că orice decizie luată la București se răsfrânge asupra tuturor celor din teritoriu care muncesc în economia reală”, se arată într-o postare a Ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate