blog-logo

Surse: Rasaliu, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean. Cum îl scoate pe Veștea din joc!

Surse: Rasaliu, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean. Cum îl scoate pe Veștea din joc!

PSD Brașov a anunțat că, duminică, de la ora 16.00, organizează conferința județeană a filialei. Tot duminică, la Brașov, la Hotelul Aro, la eveniment, ar urma să fie prezent președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

La conferința de presă de vineri, senatorul Marius Dunca, șeful social-democraților brașoveni, a precizat că va fi anunțat candidatul PSD la Consiliul Județean Brașov, fără a nominaliza vreo persoană.

Din informațiile pe care le deținem la această oră, PSDS îl va arunca în lupta pentru președinția Consiliului Județean pe fostul prefect Marian Rasaliu, care la această oră este administratorul public al orașului Zărnești.

Candidatura acestuia urmează să fie binecuvântată de către Ciolacu, după care, cel puțin la acest capitol, lucrurile devin clare pentru PSD.

Alte articole:   FOTO Expoziție de pisici de rasă, la Castelul Bran

Gura lumii spune că șansele lui Rasaliu cresc vertiginos, pentru că se trag sforile pentru a se crea o dispută între președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, și primarul George Scripcaru, iar PNL sa fie obligat să il sacrifice pe Veștea în confruntarea electorală pentru Primăria Brașov și să nu îl susțină pe Scripcaru. În acest context, PNL rămâne descoperit cu o candidatură la Consiliul Județean… Unde, PNL, în afara de Veștea, nu are un candidat viabil!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.