blog-logo

Cei mai mulți concurenți din acest sezon s-au înscris la etapa de la Brașov a Promo Rally

Cei mai mulți concurenți din acest sezon s-au înscris la etapa de la Brașov a Promo Rally

Dacă prima etapă a sezonului 2019 – 2020, programată la Râșnov, a avut un număr total de 35 de participanți, a doua rundă, desfășurată la Odorheiu Secuiesc, a avut la start 37 de concurenți, la Brașov, în acest weekend, vor concura 42 de sportivi înscriși, deja, până în acest moment.

Ca și studiu de caz, organizatorii sunt convinși că această creștere a concurenților se datorează creșterii în calitate a produsului Promo Rally TOTAL. Iubitorii sportului auto dornici să-și arate talentul în pilotajul sportiv au găsit și la Râșnov și la Odorheiu Secuiesc locul prielnic unde ei pot concura. Examenele primelor etape fiind trecute cu bine de către organizatori, participanții au înțeles că merită să participe la un asemenea eveniment de sport auto.

Alte articole:   HOCHEI: Corona Brașov, eșec în prelungiri, în Erste Liga

Fiind vorba despre locul de naștere al proiectului Promo Rally TOTAL, locația din cartierul Bartolomeu al Brașovului, vom constata că doar câțiva concurenți sunt “noi“ pentru etapa a III-a. Ceea ce întărește afirmația de mai sus, anume faptul că ediția 2019 – 2020 a Promo Rally TOTAL a crescut în calitate, în anvergură și de ce nu, în spectaculozitate.

În aceste condiții, etapa a III-a a campionatului Promo Rally TOTAL având la start 42 de potențiali participanți este gata de start duminică, 19 Ianuarie 2020, pe un traseu complet nou trasat de către campionul brașovean Puiu Rusu.

Lista de înscrieri poate fi accesată aici.

Așa cum au anunțat, organizatorii sunt pregătiți să-i primească și pe însoțitorii participanților dar și pe spectatorii neutri care vor alege să petreacă o excelentă zi de duminică la o competiție sportivă auto dedicată amatorilor.

Alte articole:   HOCHEI: Corona Brașov, eșec în prelungiri, în Erste Liga

Etapa a treia se va desfășura după următorul program:

08:00 – 09:30Înscrieri la fața locului
Validarea înscrierilor primite on-line
08:15 – 09:45Verificări tehnice
09:45 – 10:00Briefing cu participanții
10:00 – 11:30Antrenament
11:30 – 13:00 Concurs – Manșa I
13:00 – 14:30Concurs – Manșa a II-a
14:30 – 16:00Concurs – Manșa a III-a
16:30Afișarea rezultatelor
Festivitatea de premiere
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.