blog-logo

Un șofer băut a refuzat să fie testat de polițiști

Un șofer băut a refuzat să fie testat de polițiști

Lucrători din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 14.10, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Lungă din municipiul Codlea, un bărbat, în vârstă de 50 ani, din municipiul București, care conducea un ansamblu TIR, format din autoutilitară care tracta o semiremorcă.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, fiind vizibil sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii i-au solicitat, în mod repetat, să se supună testării cu aparatul etilotest, acesta refuzând testarea.

Bărbatul în cauză, a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate