blog-logo

Prefectul Brașovului cere Protecției Consumatorului să ia măsuri în scandalul apei la Zărnești!

Prefectul Brașovului cere Protecției Consumatorului să ia măsuri în scandalul apei la Zărnești!

Zărneștenii s-au săturat să plătească servicii de proastă calitate operatorului de apă – canal din oraș. Oamenii s-au plâns de nenumărate ori la Primărie, dar mare lucru nu s-a întâmplat.

Primăria Zărnești a făcut mai multe adrese către operatorul de apă-canal, dar fără niciun rezultate.

„Nu fug de răspundere, dar pârghiile pe care le avem la dispoziție vizavi de această problemă sunt limitate, având în vedere faptul că serviciul de distribuție a apei potabile și menajere este concesionat încă din anul 2001. A fost o decizie catastrofală, din punctul meu de vedere. Pentru a rezolva situația, și astăzi, dar și zilele trecute, am comunicat verbal și în scris, atât cu PrefecturaBrașov, cât și cu reprezentanții firmei concesionare a serviciului. Atât timp cât voi reprezenta cetățenii orașului Zărnești, nu voi tolera ca o astfel de problemă să existe, indiferent de cine este vorba”, a răbufnit primarul Zărneștiului, Lucian Igrișan.

Noul prefect, Cătălin Vasii, a transmis problema către Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, având în vedere că oamenii plătesc servicii care nu sunt conforme cu obligațiile contractuale.

Alte articole:   Întreruperi programate de curent în Săcele și Părău

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate