Mara Mareș: Suntem în linie dreaptă pentru demararea proiectului privind ocolitoarea Făgărașului

Mara Mareș: Suntem în linie dreaptă pentru demararea proiectului privind ocolitoarea Făgărașului

Deputatul PNL Mara Mareș a anunțat că „suntem în linie dreaptă pentru demararea proiectului privind ocolitoarea Municipiului Făgăraș. Guvernul PNL acordă tot sprijinul pentrurealizarea acestei investiții de o importanță majoră pentru făgărășeni”.

„În calitate de deputat de Brașov, dar mai ales, de făgărășancă, sunt bucuroasă să vă anunț că, cel mai probabil, în doar câteva săptămâni vom demara proiectul pentru realizarea variantei ocolitoare a Municipiului Făgăraș. Acest proiect esențial pentru locuitorii Făgărașului are toată susținerea Guvernului Orban și, practic, mai trebuie obținute doar câteva avize de la nivelul unor ministere”, spune Mara Mareș.

.Aceasta susține că, în scurt timp, ocolitoarea va trece de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere la Primăria Făgăraș și, după transfer, se poate demara procedura de licitație publică pentru construirea centurii ocolitoare a Făgărașului.

„Am găsit toată deschiderea la nivelul Guvernului Ludovic Orban pentru realizarea acestui proiect atât de așteptat de locuitorii Făgărașului și mă bucur că Executivul PNL mi-a susținut toate demersurile”, a precizat parlamentarul liberal.

Făgărășenii spun că este absolut necesar ca traficul greu să fie deviat din municipiu și mașinile de mare tonaj să nu mai treacă pe bulevardul principal al municipiului. Potrivit celor mai recente date, zilnic, prin municipiu, trec peste 10.000 de vehicule, iar din cauza traficului pereții unor imobile au început să se crape.

„Avem susținerea Guvernului și am toată încrederea că primarul municipiului Făgăraș, domnul Gheorghe Sucaciu, și Consiliul Local Făgăraș, alături de care am colaborat în acest demers, vor gestiona foarte bine construirea centurii ocolitoare”, a concluzionat Mara Mareș.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Direcția de Sănătate Publică Brașov vine cu recomandări pentru operatorii din turism și alimentație publică din județ
Loading...
  1. De cate ori o vad pe asta in poze, imi aduc aminte ca nu cumva, din intamplare, doamne fereste, sa pun stampila pe casuta PNL.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.