Încă o licitație pentru lucrări la Aeroportul Ghimbav, lansată de Consiliul Județean Brașov

Încă o licitație pentru lucrări la Aeroportul Ghimbav, lansată de Consiliul Județean Brașov

Consiliul Județean Brașov a publicat astăzi, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, anunțul de licitație referitor la atribuirea contractului de execuție a lucrărilor „Marcaje si inscriptionari suprafete de miscare la Aeroportul International Brasov-Ghimbav”.

Contractul cuprinde executia lucrarilor de marcaje pentru 12.200 mp marcaje culoare galben/rosu/alb refelectorizant, respectiv 700 mp marcaje culoare negru.

Toate marcajele de pe suprafata de miscare, cu exceptia celor de culoare neagră, sunt reflectorizante, pe baza de microbile de sticla, suflate pe vopseaua proaspata. Tipuri de marcaje: marcaje longitudinale; marcaje transversale; marcaje diverse; marcaje prin săgeţi şi inscripţii.

Valoarea estimata totala pentru executie lucrari ”Marcaje si inscriptionari suprafete de miscare la Aeroportul International Brasov-Ghimbav” , conform devizului general este de 473.905,74 lei fără TVA. Valoarea estimată nu cuprinde suma aferentă cheltuielilor diverse şi neprevăzute precizată în bugetul proiectului, acestea putand fi accesate, după caz, în funcție de necesități.

 Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 febuarie 2020, ora 15.00.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Accident pe DN13, între un TIR și un autoturism
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.