Prefectul Brașovului: ,,Jandameria are de recuperat la capitolul respect din partea cetățeanului”

Prefectul Brașovului: ,,Jandameria are de recuperat la capitolul respect din partea cetățeanului”

Prefectul Mihai-Cătălin Văsii, a participat, astăzi, la ședința de bilanț pe anul 2019 a Inspectoratului de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” Brașov.

Cu acest prilej, prefectul a mulțumit – atât ca reprezentant al Guvernului în teritoriu, cât și ca membru al comunității brașovene – reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Județean pentru modul în care instituția și-a adus contribuția la asigurarea unui climat de normalitate în județ.

„Jandarmeria română, în ansamblu, are de recuperat la capitolul respect din partea cetățeanului și la cel vizând generarea unei solidarități pozitive la nivelul societății. Din acest punct de vedere, mă bucur că Inspectoratul de Jandarmi Județean Brașov are o bună imagine publică, rod al modului în care acționează și se achită de obligațiile profesionale”, a afirmat prefectul Mihai-Cătălin Văsii.

Sursa: I.J.J. Brașov

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Recuperezi daca ai pierdut ceva. Dar in acest caz… Asta e menirea jandanmeriei (foasta securitate, fosta jandarmerie): sa bata oamenii. Atat. Doar clanurile de tigani mai au o sansa in fata lor. Pe 10 august 2018 de ce si-au acoperit numerele de pe casti cu banda neagra? Ca sa nu fie descoperiti si pedepsiti cei ce sareau calul. De fapt au sarit peste un grajd intreg. Dupa ce au spart mitingul, de ce au fugarit pana dimineata oamenii pe strazi si i-au batut? Am vazut eu. De ce se poarta abuziv cu cetatenii? De ce se pensioneaza la 50 de ani? Singura solutie morala sau cum vreti sa ii spuneti este dizolvarea jandanmeriei. Nu ca era ceva de capul ei nici inainte dar astazi este compromisa total. TOTAL. E plin pe Youtube si facebook de abuzuri pe banda rulanta. Daca le iesea pesedistilor pasienta cuajutorul lor instituiau teroarea in tara. Ei au fost bratul armat cu care flausatul voia sa dinamiteze statul roman, sa ne aduca in pragul dictaturii. Care institutie mai are atatea cadre certate cu legea? Proxenetism, talharie, trafic de droguri, pedofilie, violente, crime, etc. Ma doare capul numai cand ma gandesc. In Bucuresti au luat si ei un capac de pet in casca si gata, a doua zi erau la legist. Eroi de carton. Pe aia de ce au abandonat-o? Sa traverseze Piata Victoriei nu era problema dar sa se intoarca cativa meri dupa tovarasa lor de fapte au zis ca era periculos. Daca as fi politician ultimul lucru care l-as face as fi sa apar in vreo poza cu jandanmeria. Pe 10 august ne-au provocat constant: s-au pus intentionat la gura de metrou ca sa ia lumea foc, au traversat printre protestatri doar, doar se leaga ceva, au abandonat-o pe aia, doar, doar se leaga ceva, au batut oameni nevinovati doar, doar se leaga ceva. Cum dracu sa ai incredere in astia? Eu in caz de Doamne-fereste, decat sa vina jandanmeria sa ma salveze mai bine ma ia dracu. Jur. Daca ma atinge vreunul imi cumpar camera de decontaminare si o luna stau in ea. Mi-ai stricat ziua nea Sebi cu articolul asta. Trebuie sa imi pun un filtru, ceva.

    #dizolvamjandarmeria

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.