VIDEO Parfum cu cannabis într-un magazin din centrul Brașovului?

VIDEO Parfum cu cannabis într-un magazin din centrul Brașovului?

Comisarii O.P.C. Brașov s-au autosesizat după ce în spațiul public ar fi apărut informații cu privire la comercializarea, într-un magazin situat pe strada Republicii din Brașov, a unui parfum care ar conține cannabis.

Recent a fost efectuat un control la magazinul My Geisha și potrivit informațiilor de pe eticheta parfumului, acesta nu ar conține o substanță interzisă. Sorin Susanu, comisarul șef al C.R.P.C. Brașov a spus că în urma analizelor de laborator se va stabili daca parfumul conține sau nu cannabis.

Reprezentanții magazinului au explicat că au utilizat denumirea ,,Cannabis” pentru unul dintre parfumurile comercializate pentru a atrage cât mai mulți cumpărători, ceea ce s-a și întâmplat după cum chiar ei au declarat comisarilor O.P.C.

Sorin Susanu a spus că o primă măsură ce va fi luată va fi solicitarea de a schimba denumirea produsului, iar în caz contrar acesta va fi retras de la comercializare.

Comisarul șef a mai declarat că în cazul în care va exista o substanță interzisă în conținutul parfumului se poate ajunge la amenzi de până la 30.000 de lei.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.