blog-logo

Femeie din Făgăraș, găsită decedată în casă, după câteva zile

Femeie din Făgăraș, găsită decedată în casă, după câteva zile

O femeie, în vârstă de 75 de ani, din Făgăraș a fost găsită fără suflare în locuința ei, de pe strada Doamna Stanca. Femeia locuia singură, iar de câteva zile nu mai fusese văzută.

Reprezentanții Serviciului de Asistență Socială din municipiu Făgăraș au dat alarma după ce batrâna nu mai fusese văzută de câteva zile.

Făgărășeanca locuia singură într-o casă pe strada Doamna Stanca din Făgăraș și era o beneficiară a Cantinei de Ajutor Social din Făgăraș, potrivit fagarasultau.ro.

Oamenii legii au fost sesizaţi de angajații Serviciului de Asistență Socială după ce aceasta nu a mai fost văzută de la sfârșitul săptămânii trecute.

La fața locului s-au deplasat agenți de poliție, pompierii cu o autospecială și un echipaj SMURD, dar și reprezentanții serviciului de Asistență Socială din municipiu.

Alte articole:   Cod galben de ninsori și vânt în județul Brașov, până miercuri seara

Pompierii au pătruns în apartamentul femeii și, din nefericire, au găsit-o fără suflare.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 75 ani din municipiul Făgăraș, jud. Brașov este decedată. Medicul de familie va elibera actul medical constatator al decesului.“, potrivit purttorului de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Ivan.

Nu sunt suspiciuni cu privire la deces.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate