blog-logo

Zizin. Un bărbat a fost bătut de concubină și rude până a ajuns la Spital

Zizin. Un bărbat a fost bătut de concubină și rude până a ajuns la Spital

Scandal în această dimineață, în satul Zizin, comuna Tărlungeni. Un bărbat a fost agresat de mai multe persoane și bătut soră cu moartea.

Vecinii ne-au spus că nu este prima oară când au loc astfel de certuri violente. De data aceasta omul a fost bătut încât a fost necesară intervenția unui echipaj SMURD, care l-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Oamenii spun că avea răni grave la cap și la un picior.

La fața locului au ajuns și oamenii legii, care conitnuă cercetările: „Un bărbat ar fi fost agresat fizic de către concubina sa și de către rudele acesteia în timp ce se afla la locuința sa din localitatea Zizin, județul Brașov. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a declarat pentru newsbv.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. Alina Maria Ivan.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Înfrângere pentru Corona Brașov, în runda a 5-a din Divizia „A”
  1. Unde e brigada de politiste sa ii dea agresoarei interdictie 5 zile? Sau numai la barbati se aplica legea. Cand va zic ca e abuziva legea…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.