Scandal în Tractorul, după ce mai mulţi proprietari au găsit cine le fura apa

Scandal în Tractorul, după ce  mai mulţi proprietari au găsit cine le fura apa

Locatarii de pe Aleea Adrian Păunescu din zona rezidențială Tractorul au descoperit sursa consumului excesiv de apă pentru care au plătit câte 30 de lei lunar/familie timp de câteva luni.

Oamenii spun că autorul branșamentului ilegal, constatat de către specialştii unei firme specializată este P.M., un om sărman care este acţionar la trei firme şi conducătorul unui autoturism Range Rover.

Individul este şi proprietarul terenului pe care este construită o casă la care mergea conducta de apă branșată ilegal la rețeaua făcută de proprietarii celor 33 de parcele de teren pe care au fost edificate locuințe.

Oamenii au sesizat autoritățile competente.

Ce spune Mihai Prodan, cel acuzat de proprietarii din zonă

Pe terenul achizitionat in 2016 de la un licchidator Judiciar din Targu Mures se afla o conducta (asta am aflat doar dupa inceperea constructiei in 2018) de apa trasa de cel care a inceput constructia caselor in zona str. Adrian Paunescu si care a intrat in faliment (Benta…).

Alte articole:   Instanța a decis: APDT prezidată de Macedonschi a dat o gaură de 90.000 de euro Consiliului Județean (ep. 1)

Conducta este ingropata in pamant si la aceasta data, in mijlocul curtii mele, abia in toamna trecuta s-a purces la taierea acesteia si racordarea la cea de pe str paralela. Nu s-a facut nicio constatare si nu a gasit nimeni un
robinet sau vreo dovada ca am folosit apa din acea conducta.

Constructia casei am facut-o cu o firma specializata,in baza unui contract, care are si la momentul acesta rezervorul de apa de 1000l in curte (de
ce nu ati facut si o poza in care apare acest rezervor?).

Reclamatia facuta catre compania APA de catre cei 5 (nici unul dintre cei de pe lista nu este vecin direct cu mine, sunt locatari ai blocurilor construite de SPD in calitate de dezvoltator) este semnata doar de catre dezvoltatorul blocurilor de pe diagonala, care a incercat sa ma discrediteze in fata vecinilor din cauza faptului ca in data de 14.01.2020 am fost martor intr-un proces penal intre administratorul SPD (Dezvoltatorul celor doua blocuri) si asociatul lui (un prieten de al meu), incercand in acest fel sa ma determine sa nu depun marturie la proces.

Alte articole:   Amenzi de 36.000 de lei de la Garda Forestieră pentru traficanții „aurului verde”

Va atasez reclamatia catre compania APA din care reiese ca a semnat doar SPD si raspunsul dat de catre acestia.

Mai am cateva intrebari:

  • -unde este procesul verbal facut de catre firma specializata din care reiese ca am furat apa?
  • – din poza in care apare conducta nu reiese faptul ca aceasta conducta este de 4 ani ingropata in pamant
  • -cu ce drept dati numele meu in ziar fara sa fiti sigur ca ceeea ce spuneti este adevarat (de fapt nu a fost dat numele, ci niște inițiale… – n.r.)?
  • -de unde stiti cate firme am?
  • -de ce articolul a aparut in data de 14.01.2020 doar dupa ce am depus marturie impotriva administratorului SPD, mai precis dupa ora 12.00, sa fie oare o coincidenta?!?!?!
Alte articole:   De la EURO 2 la ZEV (ZERO EMISSION VEHICLES) în transportul public brașovean

Doresc o dezmintire scrisa care sa apara si pe net in pagina cu articolul.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate