Rucsac cu o sumă importantă de bani, uitat într-o benzinărie din Făgăraș

Rucsac cu o sumă importantă de bani, uitat într-o benzinărie din Făgăraș

O întâmplare cu final fericit a avut loc în Făgăraș, unde o femeie din județul Vrancea a pus pe jar autorităţile, după ce și-a uitat rucsacul în care se aflau mii de euro și documente, într-o benzinărie din municipiu.

Femeia, din Focșani, care miercuri seara tranzita municipiul Făgăraș, și-a uitat rucsacul în care avea documente, carduri bancare și obiecte personale, dar și o sumă importantă de bani, într-o stație peco.

Potrivit polițiștilor, femeia aflându-se în tranzit prin localitatea brașoveană, a oprit în benzinăria OMV Făgăraș, în jurul orelor 21:30, pentru mici cumpărături, iar la plecare și-a uitat rucsacul acolo.

Când și-a dat seama că îi lipsește rucsacul, aceasta a sunat la Poliția Locală din municipiu, iar agenții au și acționat cu promptitudine în returnarea rucsacului.

„La data de 10.01.2020, în jurul orei 22:40 am fost sesizați prin dispeceratul Poliției Locale Făgăraș, de către o cetățeancă cu domiciliul în localitatea Focșani, care sesiza faptul că, aflându-se în tranzit prin localitatea noastră, a oprit în stația OMV Făgăraș în jurul orei 21:20 pentru mici cumparaturi. La plecare aceasta uitându-și un rucsac de dama în care avea mai multe documente (carte de identitate, pașaport, permis de conducere, carduri bancare) precum și o importantă sumă de bani (aprox. 3.200 euro). Ne-am deplasat în stația OMV unde am găsit rucsacul, ridicându-l pe baza de proces verbal, am anunțat telefonic persoana căreia îi aparțineau bunurile pentru a se prezenta la sediul Poliției Locale Făgăraș pentru a putea intra în posesia acestora. În jurul orei 01: 30 persoana s-a prezenta la sediul Poliției Locale Făgăraș unde i-au fost restituite toate bunurile, mulțumindu-ne pentru promtitudinea și ajutorul acordat“, au precizat reprezentanții Poliției Locale Făgăraș.

Anul trecut o geantă plină cu bani (euro), acte și chei de mașina a fost găsită într-o benzinărie Rompetrol de la ieșirea din Făgăraș spre Brașov.

Alte articole:   Bilanțul victimelor decedate, infectate cu coronavirus, a ajuns la 72
Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.