Ce spune primarul din Tărlungeni despre transportul public de persoane

Ce spune primarul din Tărlungeni despre transportul public de persoane

Primarul comunei Tărlungeni, Serverius Beșchea, a avut astăzi o reacție pe pagina de Facebook în ceeea ce privește creare de condiții firești pentru transportul în comun, după ce, de dimineață, locuitorii au degerat în comună în așteptarea unui autobuz.

Edilul a anunțat că astăzi a semnat Contractul-Cadru pentru ca, începând cu 1 martie 2020, R.A.T. Brașov să asigure transportul în comun pentru Tărlungeni.

„Cunosc problemele care au fost și încă mai sunt cu transportul în comun în Tărlungeni și constant am căutat soluții de îmbunătățire și creșterii a calității serviciului și am făcut tot ce a ținut de mine și de administrația locală în relația cu operatorul, care până de curând a avut licență exclusivă pe traseu. Nu am vrut să dezamăgesc prin prezentarea de soluții neîntemeiate și termene nerealiste. Se lucrează de mult la găsirea unei alternative care să asigure un transport în comun civilizat la noi în Comună și care să ofere cetățenilor siguranță, confort și predictibilitate a orarului. Am convingerea că acestea vor deveni normalitate de la 1 martie. Vă voi ține la curent cu evoluția situației”, a notat Beșchea.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Fotbaliştii Coronei se întorc cu victorie de la Blejoi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate