blog-logo

Transport agabaritic în Braşov

Transport agabaritic în Braşov

În perioada 13.01.2020 – 16.01.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: Centura Brașov  (județul Brașov) – DN1A – Vălenii de Munte –  DN1B –  Ploiești– DN1 – Potigrafu – Otopeni (județul Ilfov)

Vehiculul transportă grindă metalică necesară la construirea pasajului de la Aeroportului Otopeni.

Lățimea maximă a vehiculului este 4,0 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că, în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Alte articole:   Family Start: Guvernul anunță credite garantate de stat pentru organizarea de nunți, botezuri sau cumpărarea unei mașini

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360

Foto: Arhivă

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.