Reacția reprezentanților D.G.A.S.P.C. Brașov în cazul copilului din Ghimbav sechestrat de mama lui

Reacția reprezentanților D.G.A.S.P.C. Brașov în cazul copilului din Ghimbav sechestrat de mama lui

Urmare a informațiilor apărute în spațiul public referitoare la cazul copilului sechestrat de către mamă, ieri, în locuința acesteia din Ghimbav, D.G.A.S.P.C. face următoarele precizări:

Copilul, în vârstă de șase ani și jumătate, este în acest moment în siguranță. A fost dus, azi- noapte, cu ambulanța la Spitalul de Copii, unde a fost evaluat din punct de vedere medical. Copilul este clinic sănătos și s-a recomandat consult psihologic/psihiatric de specialitate. Acum minorul se află împreună cu tatăl său.

Tatăl a declarat specialiștilor noștri că se va ocupa de creșterea și îngrijirea copilului și că va părăsi România, împreună cu fiul său, în momentul în care situația se va clarifica.

Mama, însoțită de polițiști, a fost preluată de echipajul medical. Conform informațiilor primite telefonic de la reprezentanții Poliției Ghimbav, femeii i s-a întocmit dosar penal pentru amenințare și lipsire de libertate în mod ilegal.

DGASPC Brașov va asigura în continuare minorului și tatălui acestuia consiliere de specialitate medico-psiho-socială, potrivit D.G.A.S.P.C. Brașov.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

O familie din Ghimbav, formată din doi părinți şi un copil, s-a baricadat în locuință în timpul unei anchete sociale desfăşurată de D.G.A.S.P.C Braşov.

În zonă se află polițişti, jandarmi, medici.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat de către reprezentanți ai Protecției Copilului Brașov cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 39 ani din orasul Ghimbav, s-ar fi baricadat în locuința sa împreună cu fiul său minor în vârstă de aproximativ 6 ani și refuză orice comunicare cu autoritățiile.


La fața locului se află echipaje de poliție, luptători din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale Brașov, precum și un negociator din cadrul instituției noastre, care încearcă realizarea unui dialog, în vederea scoaterii în siguranță din locuinăța, atât a copilului, cât și a persoanelor aflate în interior
, potrivit I.P.J. Brașov.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap