blog-logo

Cel de-al doilea copil dispărut în râul Olt a fost găsit, astăzi, de scafandrii

Cel de-al doilea copil dispărut în râul Olt a fost găsit, astăzi, de scafandrii

Scafandrii au găsit, astăzi, trupul celui de-al doilea copil dispărut zilele trecute. Corpul se afla la o adâncime de 2,5 metri când salvatorii l-au văzut, potrivit I.S.U.

ȘTIRE INIȚIALĂ

În data de 12 ianuarie a.c. in jurul orei 18.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizati cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 14 ani din satul Bogata Olteana, comuna Hoghiz, au plecat în sat la joacă și nu au mai revenit.

„Echipe operative formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov-Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Ordine Publică, Poliția Făgăraș, Secția 3 Politie Rurala Voila, Serviciul Criminalistic, efective din cadrul ISU Brașov, jandarmi din Grupării Mobile de Jandarmi Brașov și din cadrul IJJ Brașov si echipaje SMURD, precum și voluntari, au pornit în căutarea copiilor. S-au format in echipe si au desfasurat activitati de cautare pe raza localitatii Bogata, a localitatilor invecinate, precum si pe cursurile de apa a raului Bogata si a raului Olt”, a declarat scms. Alina Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Alte articole:   Poliția și ISU, acum, pe strada Mureșenilor!

In jurul orelor 22.00, unul dintre cei doi minori a fost gasit in albia raului Olt, acesta fiind preluat de un echipaj medical si transportat la spital.

„Pe langă fortele MAI au participat si membri de la Asociatia 4×4 Rescue. Azi-noapte a fost gasit unul dintre copii pe malul râului Olt de catre pompierii care au participat la cautări. Copilul a fost resuscitat de catre personalul medical, dar din pacate nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarat decedat. In aceasta dimineata s-au reluat cautarile. La actiunea de cautare participa si 4 scafandri de la ISU Brasov”, spune purtătoruld e cuvâtn al ISU BRaşov, maior Ciprian Sfreja.

Alte articole:   Accident pe DN13. O mașină s-a răsturnat

În continuare se efectueaza verificari si investigatii in vederea identificarii celui de-al doilea minor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate