blog-logo

AFI vrea să reducă numărul locurilor de parcare. Primăria nu e de acord

AFI vrea să reducă numărul locurilor de parcare. Primăria nu e de acord

După ce în  19 iulie 2019 a obținut certificatul de urbanism pentru modificarea proiectului centrului comercial din locul fostei uzine Hidromecanica, AFI Brașov a depus dosarul la Agenția pentru Protecția Mediului, care va analiza astăzi solicitarea de modificare a acordului de mediu pentru acest proiect.  

Primăria Brașov nu pare a agrea planurile investitorului. Mai exact, întrebat despre intenția acestuia de a reduce numărul de etaje pentru parcare, primarul Brașovului, George Scripcaru, a declarat că dezvoltatorul trebuie să respecte autorizația inițială. „Dacă nu va face acest lucru, nu se va elibera certificatul de dare în folosință”, a avertizat primarul, citat de brasovmetropolitan.ro, care vine cu mai multe amănunte pe acest subiect.

Alte articole:   DRDP Braşov: Intervenţiile utilajelor de deszăpezire pe DN 1, îngreunate de valorile ridicate de trafic (VIDEO)

 Conform noilor planuri, Centrul Comercial AFI va beneficia de 1.447 de  locuri de parcare, dintre care 735 vor fi în subteran (la cota minus 3,74 m) și 712 în suprateran (etaj 2 – 109 locuri, etaj 3 – 115 locuri, etaj 4 – 148 locuri, etaj 5 – 144 locuri, terasă – 196 locuri). 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.