blog-logo

FOTO VIDEO Cine este bărbatul filmat cu puşca de vânătoare pe un drum public din Braşov

FOTO VIDEO Cine este bărbatul filmat cu puşca de vânătoare pe un drum public din Braşov

Un bărbat a fost filmat cu puşca de vânătoare pe un drum public din Braşov. Anunţul făcut de ministrul de interne, Marcel Vela.

UPDATE Din informațiile pe care le deținem la această oră, bărbatul care s-a ales cu dosar penal este fostul adjunct pe logistică al comandantului Jandarmeriei Făgăraș, Ioan Macarie. Pana în 1997 a fost comandant la Jandarmeria Făgăraș, iar după, la pensie, s-a ocupat de secția Facultății economice din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, deschisa la Colegiul Național „Radu Negru”.

Ştirea iniţială

„Autorul a fost propus spre deschidere dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu, urmând ca procurorul să administreze toate cauzele şi să se pronunţe cu privire la acest fapt”, a declarat Marcel Vela la Digi24.

Precizările vin după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini de pe o şosea din comuna Şoarş, judeţul Braşov, în care apărea un bărbat cu o puşcă.

Alte articole:   Ministerul Finanțelor: Datoria guvernamentală a României, la 50% din PIB în luna mai   

Potrivit celui care a postat imaginile, bărbatul a împuşcat un iepure şi, întrebat, a afirmat că deţine autorizaţie pentru această activitate. Sâmbătă, a mai fost deschis un dosar penal într-un caz similar.

Poliţiştii şi procurorii au deschis dosar după ce un bărbat de 69 de ani a împuşcat un câine în Pasul Prislop, faptele cercetate fiind uz de armă letală fără drept şi uciderea animalelor cu intenţie, informează IGPR.

Distribuie dacă îți place!
  1. Va dati seama ce e in jandanmeria asta? Va imaginati vreodata ca daca la 10 august scapa vreun protestatar mai infierbantat si se urca pe gardul Guvernului era impuscat de catre astia? #dizolvamjandarmeria

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.