Răzvan Popa, despre „dezastrele” Guvernului Orban

Răzvan Popa, despre „dezastrele” Guvernului Orban

Vicepreședintele filialei județene a PSD Brașov, Răzvan Popa, susține la această oră o conferință de presă, în care subiectele anunțate sunt „dezastrele” Guvernului condus de Ludovic Orban.

Una dintre problemele semnalate de Popa este decizia Executivului de a nu acorda majorările salariale către profesori.

„PNL dorește organizarea alegerilor anticipate înaintea majorării pensiilor pentru a le mai majora ulterior. Adevărata miză a alegerilor o reprezintă acest lucru. PNL nu dorește sub nicio formă să respecte prevederile legale, calendarul de creștere a acestora, după cum încearcă acum să găsească tot felul de tertipuri ca să nu dubleze alocațiile copiilor”

„PSD va depune o moțiune de cenzură, unde se va stabili foarte clar calendarul acestei acțiuni, tema urmând să se stabilească în Comitetul Executiv al Partidului”.

În ceea ce privește desemnarea candidaților la alegerilor locale, Popa a menționat că săptămâna viitoare va avea loc o conferință județeană extraordinară a PSD Brașov, în care se vor stabili delegații pentru Congresul de la sfârșitul lunii februarie și atunci se va stabili și calendarul de selecție și desemnare a candidaților pentru funcțiile de primar, consilier local, consilier județean și președinte de Consiliul Județean.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Poate ca daca nu ati fi creat legi stupide cu dublarea si triplarea salariilor stiind ca oricum nu sunt bani alta ar fi fost situatia. Credeti ca e nebun cel care spune ca nu poti arunca o piatra pe Luna sau cel care da o lege care spune ca se poate?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.