Microbuz cu șapte copii, implicat într-un accident pe drumul de Poiană

Microbuz cu șapte copii, implicat într-un accident pe drumul de Poiană

În această dimineață a avut loc din nou un accident rutier pe DN1E, la km 8+500m, pe sensul de urcare spre stațiunea Poiana Brașov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, scms. Alina Maria Ivan, este vorba despre coliziunea între două autovehicule. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0. Circulația se desfășoară alternativ.

Reprezentantul ISU Brașov, Ciprian Sfreja, a declarat că este vorba despre un microbuz în care se aflau, pe lângă sofer, si 7 copii, care acuză dureri la nivelul membrelor superioare.

La intervenție s-au deplasat două echipaje SMURD, o ambulanta și o autospeciala cu apa si spuma.

Cei 7 copii vor fi transportati la Spitalul de Copii pentru investigatii suplimentare. De asemenea, trei persoane adulte vor fi duse la Spitalul Județean. Adultii au suferit traumatisme la membrele superioare, traumatisme cranio cerebrale si dureri la coloana. Toate persoanele sunt constiente, sunt in afara oricarui pericol.

Alaltăieri șoferul unui BMW s-a răsturnat cu mașina după ce a depășit un autoturism.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Prelungirea stării de alertă este ”aproape iminentă”. Tătaru susține că e posibilă carantinarea unor localități
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.