blog-logo

FOTBAL: Patru meciuri amicale pentru CS Olimpic Cetate Râșnov

FOTBAL: Patru meciuri amicale pentru CS Olimpic Cetate Râșnov

Jucătorii echipei de fotbal din liga a treia, Olimpic Cetate Râșnov, vor reveni la antrenamente, după vacanța de iarnă, luni, 13 ianuarie.

Oficialii formației brașovene au perfectat patru partide amicale pentru luna februarie. Așadar, Olimpic Cetate Râșnov va întâlni, în ordine, pe Concordia Chiajna (liga a doua, pe 5 februarie, la Cheile Grădiștei), CS Tunari (liga a treia, pe 12 februarie, la Cheile Grădiștei), Aerostar Bacău (liga a treia, pe 15 februarie, la Tărlungeni), KSE Târgu-Secuiesc (liga a treia, pe 29 februarie, la Târgu Secuiesc).

Ne-am propus ca până la startul returului să jucăm 6-7 meciuri de pregătire. Deocamdată am parafat patru amicale“, a spus antrenorul Florin Dîrvăreanu, pentru Monitorul Expres. Potrivit aceleiași surse, Cetate Râșnov s-a despărțit de jucătorii Alexandru Țuțu, Andrei Gavrilă și Ion Mihai. În schimb, brașovenii au prelungit contractele veteranilor Andrei Poverlovici și Sorin Strătilă. Olimpic Cetate Râșnov va debuta în campionat pe data de 7 martie, acasă, împotriva grupării Flacăra Moreni.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   FOTBAL: Avancronica partidei SR Brașov - FK Miercurea Ciuc, din Cupa României

Leave a Reply

Your email address will not be published.