blog-logo

Femei agresate de bărbați băuți

Femei agresate de bărbați băuți

Polițiști din cadrul Secției 5 din Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat din județul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 08 ianuarie a.c., în jurul orei 20.15, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul în cauză ar fi amenințat-o pe concubina sa, în timp ce se aflau la locuința comună din muncipiul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză, prin care i s-a interzis să se apropie la mai puțin de 100 metri de concubina sa.

De asemenea, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “amenințarea”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 08 ianuarie a.c., în jurul orei 06,00, pe fondul unor discuții în contradictoriu și al consumului de băuturi alcoolice, o femeie în vârstă de 46 ani ar fi fost agresată fizic de către concubinul său în vârstă de 49 ani, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun din localitatea Prejmer, jud. Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.