blog-logo

Toate pârtiile din Poiana Brașov vor fi deschise, de mâine! Câți centimetri are stratul de zăpadă?

Toate pârtiile din Poiana Brașov vor fi deschise, de mâine! Câți centimetri are stratul de zăpadă?

De mâine se deschide și partea inferioară a pârtiei Lupului. Începând cu data de 9 ianuarie, toate pârtiile de pe domeniul schiabil din Poiana Brasov vor fi deschise.

După ce in ultimele zile temperaturile scăzute au permis inzapezirea și a partii inferioare a pârtiei Lupului, de maine aceasta va fi deschisă. Odată cu deschiderea pârtiei, va fi pornit și telescaunul de 4 locuri de pe aceasta pârtie. De la începutul sezonului, 31 decembrie, și până astazi s-au înregistrat următoarele treceri:
31 decembrie – 25.581,
1 Ianuarie – 17.867,
2 Ianuarie – 33.686,
3 Ianuarie – 34.525,
4 Ianuarie – 35.066
5 ianuarie – 28.308
6 Ianuarie – 30.480
7 Ianuarie – 33.647.
Numărul mare de treceri prin turnichete din ultimele zile sunt un rezultat al vacantei copiilor și al sărbătorilor de Craciun pentru ortodocșii de rit vechi (turiștii din Moldova, Ucraina și Rusia). De săptămâna viitoare doar în weekend-uri vor mai fi atinse cifre de peste 25-30.000 de treceri. Partiile din Poiana Brasov sunt intr-o stare bună și se schiază pe toate pârtiile, cu excepția ,,S”-ului mare.

Stratul de zăpadă are o grosime de 40-60 de cm și se produce în continuare zăpadă artificială. De mâine circulă toate instalațiile de transport pe cablu, respectiv telegondola, cele două telecabine (Kanzel și Capra Neagră), cele doua telescaune Ruia și Lupului, teleschiurile Bradul și Stadion.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate