blog-logo

Licitație pentru extindere şi reabilitare termică la Grădiniţa nr.5 din Brașov

Licitație pentru extindere şi reabilitare termică la Grădiniţa nr.5 din Brașov

Primăria Brașov a publicat, în ultima zi a anului trecut, anunțul de licitație publică pentru întocmirea Studiului de Fezabilitateși a Proiectului Tehnic pentru extinderea şi reabilitarea termică a Grădiniţei nr.5, de pe strada Inului nr.14.

Clădirea este construită în anul 1961, în regim Sp+P, suprafaţa construită la sol de 241 mp și suprafața terenului de 901 mp, dispune de șase săli de grupă și patru grupuri sanitare.

Imobilul este branşat la toate utilităţile din zonă: energie electrică, apă potabilă/ canalizare menajeră şi pluvială, gaz metan, telefonie.

Edilii au în vedere extinderea pe verticală și reabilitarea termică a clădirii. Extinderea are scopul de a descongestiona spaţiile existente la corpul de clădire în care funcţionează grădiniţa în prezent. Clădirea fiind foarte veche, se propune, pentru reducerea costului la factura de gaz, reabilitarea termică exterioară a grădiniţei. Reabilitarea termică a clădirii existente şi a extinderii va asigurara o eficienţă energetică sporită şi va reduce consumul energetic.

Alte articole:   Trageri de instrucție, mâine, în poligonul Grohotiș

Ofertanţii au la dispoziţie 5 luni de la semnarea contractului pentru întocmirea proiectului tehnic. Aceştia vor prezenta un grafic defalcat de execuţie, cu încadrare în cele 5 luni.

Valoarea totala estimată a contractului este de 102.550 de lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor în sistemul electronic de achiziții publice este 31ianuarie 2020, ora 15.00.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.